VAR sistemini de yeneceğiz

Yusuf Erdoğan, ‘5 maçtır bizim aleyhimize oluyor herşey. Biz golümüzü atalım, oyunumuzu oynayalım, sistemi de yeneceğiz bir şekilde. İyi bir takımız, daha da iyi olacağız’ dedi.

VAR sistemini de yeneceğiz

Bursaspor’un tecrübeli isimlerinden Yusuf Erdoğan, iyi futbol oynadıklarını ancak kazanamadıklarını söyledi. Yusuf, ‘Üzgünüz. Kaybettiğimiz iki puan var. Sayılmayan golümüzden sonra Rizespor hareketlendi. Bu sene bu sistemden dolayı canımız yanıyor. Biz iyi futbolumuzu gösterdiğimiz sürece iyi skorlar alacağımızı düşünüyorum. Başakşehir maçıyla galibiyet serisine başlarız’ diye konuştu.

BİRAZ SİNİRLENDİM

İkinci golün iptal edilmesiyle ilgili de konuşan Yusuf, ‘VAR sistemi olmasa hakemin görme şansının olmayacağı bir pozisyon. 5 maçtır bizim aleyhimize çalışıyor sistem. Biz golümüzü atalım, oyunumuzu oynayalım, sistemi de yeneceğiz bir şekilde. İyi bir takımız, daha da iyi olacağız’ ifadelerini kullandı.
Saha içinde ve oyundan çıkarken tepkili olduğu gözlenen Yusuf Erdoğan, bu konuyla alakalı ise, ‘Çok acı bir gol yedik. Ona biraz sinirlendim. Ona tepki verdim. Arkadaşlarım veya hocamla alakası yok’ yorumunda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X