Varsa ihtimal hemen alalım

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, eski öğrencisi Oğulcan Çağlayan’ı takımda görmek istiyor

Varsa ihtimal hemen alalım

Tüm camia transfer tahtasının açılmasına odaklanırken, Yalçın Hoca Bursaspor alt yapısından yetişen ve Gazişehir’de birlikte çalıştığı 23 yaşındaki oyuncuya tekrar yeşil beyazlı formayı giydirmeyi amaçlıyor. 

Bursaspor’da tüm camia artık transfer tahtasının açılmasıyla ilgili somut adımların atılmasını bekliyor. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için uzun süredir birçok isimle irtibat halinde olan yeşil beyazlı yönetimin, Çaykur Rizespor’dan Oğulcan Çağlayan için de nabız yokladığı öğrenildi. Bursaspor alt yapısından yetişen ancak şans bulamadığı için ayrılmak zorunda kalan 23 yaşındaki oyuncu geçen sezon Gazişehir’de kiralık olarak forma giymişti. 

5 GOL, 7 ASİST

Kırmızı siyahlı ekipte şampiyonluk yaşayan Oğulcan, 28 maça çıkmış ve 5 gol, 7 asistlik bir performans göstermişti. Bu transferi özellikle Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın çok istediği öğrenildi. Gazişehir’den eski öğrencisi olan Oğulcan’la tekrar birlikte çalışmak isteyen genç teknik adamın, konuyu yönetimle paylaştığı ifade edildi. Oğulcan Çağlayan, daha önce Gaziantepspor, Kayseri Erciyespor, Kayserispor ve Çaykur Rizespor’un da formasını giymişti. 

ERDOĞAN GÖRÜŞTÜ

Karadeniz ekibinin şuan Erzurum kampında bulunan genç kanat oyuncusu için Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan’ın, Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal ile görüştüğü ifade edildi. Rizespor’daki durumu net olarak belli olmayan Oğulcan’ın kaderi Teknik Direktör İsmail Kartal’ın vereceği rapora göre netleşecek. 23 yaşındaki futbolcunun Spor Toto 1.Lig’den de birçok talibi bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X