Vedat Şahin cinayetine 5 tutuklama

Şişli’de, Vedat Şahin ve korumasının öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Vedat Şahin cinayetine 5 tutuklama

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanarak dün adliyeye sevk edilen 7 şüphelinin savcılık sorguları, gece geç saatlerde tamamlandı.

Tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklanırken, 2’si yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’nde, 24 Aralık’ta Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ve iki korumasına uzun namlulu silahla ateş açılmıştı. Saldırıda Vedat Şahin ile korumalardan Ferdi Topal olay yerinde hayatını kaybetmiş, Evren Aydın ise yaralanmıştı. 

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 3 gün önce gerçekleştirdiği operasyonda, olaya karıştıkları iddiasıyla 15 kişi yakalanmış, şüphelilerden 8’i ifadeleri alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X