Vefatıyla kahreden oyuncunun ünlü 2 kızı bakın kim

Ercan Yazgan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ercan Yazgan’ın çocukları kimlerdi? Biri üvey biri öz iki kızı olan sanatçının kızları da sanat camiasında…

Vefatıyla kahreden oyuncunun ünlü 2 kızı bakın kim

1231866_7a1d56820fd131dbdda85aa8fc644a68_640x640.jpg

‘Bizimkiler’ dizisi ile milyonlara kendisini sevdiren ünlü oyuncu Ercan Yazgan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer’i ile gönüllerde taht kuran usta oyuncu Ercan Yazgan, 3 Mart 2018 tarihinde solunum yetmezliği nedeniyle özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakım servisinde hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği bildirildi.

18618-bizimkiler-in-kamera-arkasi-564348592ba56.jpg

Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop’ta doğdu. Oyuncu Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan’ın babasıdır. 1986-1988 yılları arasında TRT’de yayınlanan başrollerini Perran Kutman ve Şevket Altuğ’un oynadığı Perihan Abla dizisindeki Şoför ismet karakteriyle tanındı. Bizimkiler ve Kaygısızlar dizisindeki tipelemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. 1989-2002 yılları arasında 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan ‘Bizimkiler’ adlı dizide ise Kapıcı Cafer tiplemesiyle izleyici karşısına çıktı. Ercan Yazgan, kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı.

ercan-yazgan-in-kizlari-kimler-ikisi-de-cok-unlu-711266_3617_2_b.jpg

Ercan Yazgan, özel hayatı ile hemen hemen hiç gündeme gelmedi. Buket Dereoğlu, oyuncu Ercan Yazgan‘ın üvey kızı olduğunu çok az kişi bilir.. Buket Dereoğlu 6 yaşında iken annesi İdil hanım, ikinci evliliğini 1976 yılında Ercan Yazgan ile yapmıştır. 1989 yılında başlayan 13 yıl devam eden ‘Bizimkiler’ dizisinde Erdal Özyağcılar, Ercan Yazgan, Aykut Oray, Savaş Dinçel, Zihni Göktay, Meral Çetinkaya gibi oyuncularla oynamıştır. Baba kız olarak aynı dizide uzun süre rol almışlardır.

ercan-yazgan-in-kizlari-kimler-ikisi-de-cok-unlu-711266_552_3_b.jpg

Buket Dereoğlu, babasının vefatından sonra sosyal medyada “Babamız Ercan Yazgan’ı bu gece kaybettik, başımız sağolsun.” notunu aile fotoğrafıyla birlikte paylaştı.

k-001.jpg

Ercan Yazgan kızı olarak tanıdık Billur Yazgan’ı. Oyunculuk kariyerine Merve Boluğur ile birlikte rol aldığı ‘Acemi Cadı’ dizisi ile başlamıştı. Kariyerine bir süre devam ettikten sonra ise bir anda ortadan kayboldu. Billur Yazgan, 1 Ekim 1985 ‘te İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Dil Edebiyat ve M.S.M. Tiyatro Bölümü eğitimi almıştır. ‘Şöhret’ adlı dizide de ufak bir rol almıştır.

billur.jpg

Billur Yazgan’ın babası ile görüşmediği haberleri daha önce yapılmıştı. Kerem Akarsu ile evliliğinden Aren adında bir oğlu olan Billur Yazgan’ın sosyal medyada babası ile neredeyse hiç bir paylaşımı yok..

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X