Verdiği poz dizinin önüne geçti! Mini şortu olay oldu

Kanal D’nin ses getiren dizilerinden biri olan Zalim İstanbul ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizide Agah Karaçay’ın kızı Damla’yı canlandıran güzel oyuncu Simay Barlas verdiği pozlarla dizinin önüne geçti.

Verdiği poz dizinin önüne geçti! Mini şortu olay oldu

Zalim İstanbul yeni sezona hızlı bir giriş yaptı ve izleyiciyi içine çekmeyi başardı. Başarılı oyunculuk performansları ile seyirciden tam not alan dizinin parlayan yıldızı Agah Karaçay olay oldu!

Zalim İstanbul’un Damla’sı Simay Barlas diziye renk katan isimlerden birisi. Sosyal medyanın da yakından takip ettiği oyuncu özel hayatında sık sık paylaşım yapan isimlerden.
 

screen-shot-2019-12-05-at-00-2kAp.png

Zalim İstanbul’dan sonra instagram takipçisi 1 milyonu geçen isim verdiği pozlarla çok konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde bir derginin çekimi için iddialı bir bikini giyen Barlas yeni pozlar verdi.
 

screen-shot-2019-12-05-at-00-75c1.png

Mini şortuyla koltuğa uzanan Simay Barlas’ın bu pozu takipçilerinden tam not aldı. Güzelliğini sergilemekten çekinmeyen ve cesur pozlar veren güzel oyuncuya tepki gösteren hayranları da oldu.
 

screen-shot-2019-12-05-at-00-rioM.png

Simay Barlas’ın bu pozu da çok konuşulmuştu bazı takipçileri ‘bu poz sana yakışmadı hemen sil’ uyarısında bulunmuştu.

Dizinin Damla’sının fiziğini kusursuz bulan takipçilerinden ise Simay Barlas’a destek geldi. Güzel oyuncuya ‘Çok güzelsin nazar boncuğun eksik, harika görünüyorsun’ yorumları yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X