Vergi dairesindeki patlamada bomba bulguları

Ankara Valiliği, Vergi Dairesi’ndeki patlamada bomba düzeneği kullanıldığı yönünde bulgular olduğunu açıkladı. Öldürülen teröristin Suriye’de YPG kontrolündeki bölgede eğitim aldığı da ortaya çıkarıldı.

Vergi dairesindeki patlamada bomba bulguları

Başkent Ankara’da Vergi Dairesi Başkanlığı’nda dün meydana gelen ve 3 kişinin  hafif yaralandığı patlama sonrası Ankara Valisi Ercan Topaca, sabotaj ihtimali üzerinde durduklarını söylemişti.

Ankara Valiliği, patlamada bomba düzeneği kullanıldığı yönündeki bulgulara ulaşıldığını açıklarken, 8 şüphelinin de gözaltına alındığı belirtti. Çantayı bırakan terörist ölü olarak ele geçirildi.

Valilik açıklamasında, öldürülen 1 kişinin Suriye’de YPG kontrolündeki bölgede bombaeğitimi aldığı bilgisini de geçildi.

NTV muhabiri Gökhan Gerçek, görüntülerin incelendiğini ve şüphelilerin tespit edildiğini, 2 şüpheliyle birlikte onlara yardım ve yataklık ettiğinden şüphelenilen 6 kişinin de gözaltına alındığı belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X