Veryansın etti!

Samet Aybaba ‘Gol netleşmeden sevinmeyi kaldırdık. Kötü bir durum. O coşkuya katılmak istiyorsunuz. Pek de güzel bir duygu değil. VAR beni bitirdi demiştim. Daha ne olsun?’ dedi.

Veryansın etti!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, VAR sistemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Aybaba ‘Gol atınca hiçbir şey hissetmiyorum. Bir bekleyelim diyoruz. Futbolumuzda coşku da, üzüntü de anlıktır. Şimdi olmuyor. Gol olunca hakeme bakıyoruz. Arkadaşlarla karar aldık. Önce bir sevinmeyelim.

Hakem VAR’da incelemeyi bitirsin, ondan sonra sevinelim. Gol netleşmeden sevinmeyi kaldırdık. Kötü bir durum. O coşkuya katılmak istiyorsunuz. Pek de güzel bir duygu değil. 4 gol, 2 penaltı 8 haftada. VAR beni bitirdi demiştim. Daha ne olsun?’ dedi. 

MİLLİ TAKIM KONUSU

Milli Takım için de açıklamalarda bulunan Aybaba ‘Milli takımımızın büyük bir revizyona ihtiyacı var. Kimsenin kaprisine bırakılacak bir yer değil. Antrenör şunu yaptı, oyuncu bunu yaptı, karşı takım şöyleydi, hakem böyleydi. Bunları geçmemiz lazım. Ya biz birlikte toparlanacağız, doğru düzgün milli takım yapacağız.

Ya da böyle devam edeceğiz. Böyle olmaz ama. Futbol aklının bir araya toplanıp bu işi çözmesi lazım.  Uzun vadeli planlıyorsanız tartışılmaması lazım. Geçici diyorsanız tartışırız. Futbolu yönetenleri de, Lucescu’yu oraya getirenleri de, oyuncu tercihlerini de tartışmamız lazım.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X