Veterinerliğe yeni dekan

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı’nda görev değişikliği oldu. Prof. Dr. Yücel Ünal, dekanlığı fakültenin Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yıldız’a  devretti.  

Veterinerliğe yeni dekan

Devir teslim törenine üniversitede görev yapan akademisyenler ve personel ilgi gösterdi. Görev değişikliklerine bir nöbet değişimi olarak bakılması gerektiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, idari görevlerin yoğun bir tempo gerektirdiğini aktardı. Zaman zaman bayrak değişimlerinin faydalı olduğuna inandığını vurgulayan Kılavuz, “Hizmet gördüğü süre içerisinde fakültemize ve üniversitemize katkı sağlayan Prof. Dr. Yücel Ünal hocamıza teşekkür ediyoruz. Prof. Dr. Hüseyin Yıldız hocamızı vekaleten YÖK’e teklif ettik. Kabul ettiler. Böylelikle üniversitemizdeki nöbet değişimlerini tamamlamış oluyoruz. İnşallah fakültemiz ve üniversitemiz için hayırlı olur” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X