Vicdansızlar! Bacakları kesilmiş kedi bulundu…

Kimliği belirsiz caniler, yavru bir kediyi işkence ederek öldürdü. Hayvanın bacakları kesilerek katledilmesi büyük tepki çekti.

Vicdansızlar! Bacakları kesilmiş kedi bulundu…

Sokak hayvanlarına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Çalı Mahallesi’nde ormanlık alana giden vatandaşlar, gece geç saatlerde yavru bir kedinin dört bacağının da kesilerek öldürüldüğünü gördü. Kedinin fotoğraflarını çeken çevre sakinleri durumu Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Nilüfer Belediyesi ekipleri de ihbarın üzerine olay yerine gitti. Orman alanında temizlik yapan işçilerle görüşen ekipler ölü kediyi bulamadı.

Bölgede her gün kedi ve köpekleri öğle arasında beslemeye gittiğini söyleyen Çalı Orman İşletme Şefliği’nde görevli Aygün Akşan Yüce, sokak hayvanlarına yönelik şiddetin bir an önce son bulması için yetkililere seslendi. Yüce, ‘Canice, insanlık dışı bir şekilde öldürülen kedinin fotoğraflarını çevredeki çocuklar çekip bana gösterdi. Bu kedi perşembe günü buraya geldi ve yaklaşık 2-2,5 aylıktı. Bir süre evde bakılmış ve buraya terk edilmiş. Son olarak cumartesi ve pazar günü iki arkadaşımla birlikte buraya gelip yine su ve mama bıraktık. Ne istediniz küçücük hayvandan’ diye sitem etti.

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker ise, bu olayın kabul edilebilir bir tarafı olmadığını belirterek, yaşanan vahşetin sorumlularının bir an önce bulunup hak ettikleri cezayı almalarını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X