Video çeken Şeyma’nın bornozuyla imtihanı! Frikik vermemek için…

Yakın zaman önce YouTube kanalı açan Şeyma Subaşı, dün yayınladığı videosunda üzerindeki bornozla bağdaş kurarak oturmak isteyince frikik vermekten son anda kurtuldu.

Video çeken Şeyma’nın bornozuyla imtihanı! Frikik vermemek için…

Acun Ilıcalı ile 15 ay evli kaldıktan sonra tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, YouTube kanalı açarak gittiği tatillerden ve günlük yaşantısından videolar çekmeye başladı. Dün New York ve Miami tatillerinin yer aldığı bir video yayınlayan Subaşı’nın bornozla kamera karşısına geçtiği anlar dikkat çekti.

FRİKİK VERMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Geçtiğimiz haftalarda canlı yayında olan Acun Ilıcalı’yı mesaj atarak kızı Melisa ile çıkacağı tatilin maddi harcamalarını soran Şeyma Subaşı, olaylı başlayan tatilinden video yayınladı. Dün YouTube kanalından yeni video paylaşan Subaşı, Miami’de bir parti katılmak için hazırlandığı anları paylaştı. Bornozla kamera karşısına geçen Subaşı, yatağın üzerine bağdaş kurarak oturmak isterken frikik vermekten son anda kurtuldu.

KIZIYLA OYUN OYNADIĞI ANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Şeyma Subaşı’nın videosunda dikkat çeken bir diğer sahne ise kızı Melisa ile oyun oynadığı anlar oldu. Önceki gün kızı Melisa’nın yağmurdan korkmasına aldırış etmeden video çektiği için tepkilerin odağında olan Subaşı, bu sefer de oyun oynarken kızını büyük naylon poşetin içine koyarak etrafında döndürdü.


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X