Vincin altında kalarak ölen taksici toprağa verildi

Bursa’da yaşanan lodos sebebiyle kullandığı taksinin üzerine vincin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi.

Vincin altında kalarak ölen taksici toprağa verildi

Bursa’da lodos sebebiyle devrilen Timsah Arena Stadı’nda çatı montajı için bulunan vinç, yoldan geçmekte olan bir ticari taksinin üzerine devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen vincin altında kalan 16 T 551 plakalı taksinin şoförü Fatih Demirkıran (25) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, müşterisi olan Kübra A.’nın ise sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Yapılan otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edilen genç taksici, öğlen namazını müteakip Çamaşırlık Camii’sinde kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı mezarlığına gözyaşları içerisinde defnedildi. Genç taksicinin cenazesine, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Esnaf Odalar Birliği Başkanı Arif Tak, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, CHP eski İlçe Başkanları Turhan Neşe, Necmi Demir, esnaf oda başkanları, genç taksicinin arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X