Voleybol maçlarına davet

İnegöl’de bu hafta sonu iki voleybol maçı oynanacak.

Voleybol maçlarına davet

İlk maçta İnegöl Belediyespor Erkekler 1. Lig voleybol maçında 1881 Düzce Belediyespor’u ağırlayacak. 16 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek maç Yeniceköy Spor Salonu’nda oynanacak. Maç için saat 13.00’da Belediye Binası önünden araç kaldırılacak.

İkinci maç ise Axa Sigorta Efeler Ligi Voleybol Maçı olup, İnegöl Belediyespor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında 17 Kasım Pazar günü saat 16.00’da İlçe Spor Salonu’nda oynanacak.

Sporun sadece yenmek ve yenilmekten ibaret olmadığını, her branşının önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Alper Taban; “ Voleybol maçları keyiflidir. Bu hafta iki maçımız var. Biri Erkekler 1. Lig Voleybol maçı. 16 Kasım Cumartesi günü Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak. Saat 14.00’da oynanacak maç için 13.00’da Belediye Binası önünden araç kaldırıyoruz. Diğer maçımız ise Axa Efeler Ligi İnegöl Belediyespor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında 17 Kasım Pazar günü saat 16.00’da İlçe Spor Salonu’nda oynanacak. İlçe halkımızı takımımıza moral vermeye ve destek olmaya davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

8293_01573805133.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X