Ya Doumbia ya Mbokani

Bursaspor forvete iki isimden biri alarak kadroyu güçlendirecek.

Ya Doumbia ya Mbokani

Her iki golcü de yeşil beyazlılardan 3 yıllık sözleşme istedi. İlk tercih olan Doumbia’nın bonservis sorunu 500 bin Euro’ya çözülmeye çalışılırken, Mbokani’nin birçok menajerinin ortaya çıkması yönetimin kafasını karıştırdı. 

Lige Fenerbahçe yenilgisiyle başlayan Bursaspor’da gözler transfere çevrildi. Eksik bölgeler için uzun süredir arayış içersinde olan yeşil beyazlılar, forvette iki isim üzerine yoğunlaştı.

Bu doğrultuda Bursaspor’un yeni sezondaki golcüsü Seydou Doumbia veya Dieumerci Mbokani’den biri olacak. Ali Ay yönetimi her iki futbolcuyla da temaslarına devam ediyor. 

3 YILLIK İSTİYOR

Bursaspor’dan yıllık 2 milyon Euro talep eden Mbokani’nin rakamı düşürmesi durumunda transferi gerçekleşebilir. Yeşil beyazlı yönetimin ise daha çok Doumbia ismi üzerinde yoğunlaştığı ve dün 31 yaşındaki oyuncunun menajeriyle bir görüşme daha yapıldığı belirtildi.

Bonservisi Sporting’de bulunan tecrübeli futbolcunun Bursaspor’dan 3 yıllık sözleşme istediği ifade edildi. 

BİR SÜRÜ MENAJER ÇIKTI

Yeşil beyazlıların, Portekiz kulübüyle de temasa geçtiği ve bonservis sorununu 500 bin Euro’ya çözmeye çalıştığı gelen haberler arasında. Bonservis sorunu bulunmayan Dieumerci Mbokani’nin de Bursaspor’dan 3 yıllık sözleşme talep ettiği belirtildi.

Süper Lig’den daha önce Ankaragücü ve Çaykur Rizespor’un da ilgilendiği 33 yaşındaki oyuncunun birçok menajerinin de ortaya çıkması yönetimin kafasını karıştırmış durumda. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X