Yakın dostunun cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı!

Yakın dostu Yaşar Gaga’nın ölüm haberiyle büyük bir üzüntü yaşayan Sezen Aksu, cenaze törenine katılamadı. Aksu’nun fenalaştığı için sakinleştirici aldığı, evden çıkamadığı öğrenildi.

Yakın dostunun cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı!

Sezen Aksu’nun 25 yıllık yakın dostu, menajeri Yaşar Gaga, önceki gün hayatını kaybetmişti. İstanbul Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nde dün yapılan cenaze törenine onlarca ünlü şarkıcı ve oyuncu katıldı. Acı haberi aldıktan sonra kendini eve kapatan Sezen Aksu cenazeye katılamadı.

u-001.jpg
 

CENAZEYE ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Menajer Yaşar Gaga çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetmişti. Dün Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nde öğle vakti kılınan namazdan sonra Ortaköy Mezarlığı’na defnedildi. Meltem Cumbul, Mustafa Sandal, Deniz Seki, Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Göksel törene katılanlar arasındaydı.

sezewn.jpg
 

SEZEN FENALAŞMIŞ

Gözler Yaşar Gaga’nın 25 yıllık dostu Sezen Aksu’yu aradı. Sezen Aksu’nun ölüm haberi üzerine fenalaştığı ve sakinleştirici aldığı için evden çıkamadığı söylendi.

cem.jpg

yasar-gaga-gozyaslari-icinde-topraga-verildi-1520508777.png

5aa13f1c67b0aa12882207b7.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X