Yalıçiftlik’e Mudanya Belediyesi’nden asfalt

Mudanya Belediyesi, uzun zamandır yol düzenlemesi bekleyen Yalıçiftlik Mahallesi’nde 2,5 kilometrelik asfaltlama çalışmasına başladı.

Yalıçiftlik’e Mudanya Belediyesi’nden asfalt

ÖMER BİLİK

Mahallede yaşayan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 2 bin 140 metrelik bir alana sıcak asfalt dökülecek.

Yalıçiftlik Mahalle Muhtarı Arif Toktaş ile asfalt çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, cadde ve sokakların yeni ve modern bir görünüme kavuşmasına önem verdiklerini belirtti.

Başkan Türkyılmaz, “Mudanyalı hemşerilerimin yaşamlarını kolaylaştırmak belediyecilik anlayışımızın çıkış noktasını oluşturuyor. Mudanya’da hizmet götürmediğimiz mahallemiz yok.

Bu alandaki çalışmalarımız devam ederken, ihtiyaç duyulan her noktada ekiplerimiz gelen talepleri değerlendirerek, çalışmalara başlayacaktır” dedi.   

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X