‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’

24 Haziran’dan sonraki Türkiye’ye en hazır partinin AK Parti olduğunu savunan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, ”Ne yapacağımızı, nereye doğru yol alacağımızı biliyoruz” dedi.

‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti’nin 146 yeni projeyi içeren seçim beyannamesi ile milletin karşısına çıktığını ve yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, dün Rumelili Yönetici İşadamı ve Sanayiciler Derneği’nin (RUMELİSİAD) iftarına katıldı, Minia Rumeli bünyesindeki Rumeli Parkı’nda yaptırılan Alaca Cami ve Mostar Köprüsü’nün açılışını gerçekleştirdi. Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada, RUMELİSİAD ile yıllardır omuz omuza çalıştıklarını ifade etti. 

‘’Burası çok değerli bir yer. RUMELİSİAD’ın gerek ekonomi forumları gerek bursları gerekse Balkanlar bölgesindeki tarihi ve kültürel eserlere sahip çıkma anlayışı çok değerli” diyen Çavuşoğlu şöyle devam etti: Özellikle bu bölgede inşa edilen Rumeli Evi’nin yanı sıra özgün bir çalışmayla yine Balkanlara mal olmuş, sadece Balkanlarla sınırlı değil tüm medeniyet coğrafyamızın bildiği objelerin burada minyatür şekilde yer alması adeta Balkan coğrafyasını bize buraya getiriyor. Bu çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum.”

HAZIRLIKLARI TAMAMLADIK

Türkiye gündemine ilişkin de açıklamalarda da bulunan Çavuşoğlu, bir taraftan ramazan iklimi yaşanırken diğer taraftan 24 Haziran seçimleri olduğunu kaydetti. Hazırlıkları tamamladıklarını dile getiren Çavuşoğlu, ‘’Listelerimiz ortaya çıktı. Pazar günü AK Parti İl Başkanlığı olarak listelerimizin ve adaylarımızın tanıtımını gerçekleştireceğiz. Pazartesi itibariyle getireceğimiz yenilikleri ve yeni sürecin ülkemize hangi katkıları sunacağını anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BU ÜLKEYE VEREBİLECEKLERİ BİR ŞEY YOK

Hakan Çavuşoğlu, AK Parti’nin 146 yeni projeyi içeren seçim beyannamesi ile milletin karşısına çıktığının altını çizerek şunları kaydetti: ”Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 24 Haziran’dan sonraki Türkiye’ye en hazır parti, bizim partimizdir. Ne yapacağımızı, nereye doğru yol alacağımızı biliyoruz. Rakiplerimizin bize vaat ettiği yegane bir şey var, eski Türkiye’yi avdet etmek. Geliştirdikleri politikanın yegane enstrümanı, karşıtlık üzerine. Muhalefet partisinin cumhurbaşkanı adayı, ‘Kanal İstanbul’u durduracağım. Türkiye’nin yerli otomobil fikrini durduracağım’ diyor. Böyle bir şey olabilir mi? O zaman 3. köprüyü de mi yıkacaksın? Osmangazi Köprüsü’nü de mi yerle yeksan edeceksin? Havaalanını da mı açtırmayacaksın? Bu nasıl bir anlayış, dar düşünce? Yıkmayı, projeleri durdurmayı vaat ederek milletin karşısına çıkanların bu ülkeye verebileceği bir şey yok.”

SIRADA KAVALA’DAKİ SU KEMERLERİ VAR

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, dernek olarak her zaman bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti. Kılıkçıer, ‘’Bugüne kadar yaptığımız Alaca Cami ve Mostar Köprüsü’nün açılışlarını takip eden günlerde, Kavala’daki su kemerleri ve farklı eserlerden seçip devamını yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X