Yaralı yatağında bırakıp kaçtı haberine açıklama

Dün olay.com.tr’nin Bursa manşetinde “Yaralı yatağında bırakıp üzerine kapıları kilitleyip kaçtı” başlığıyla bir haber yayınlamıştı. Akşam saatlerinde bu haberle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Yaralı yatağında bırakıp kaçtı haberine açıklama

Haberde ayağı alçıda, kanepede otururken görülen Yaşar Nazım Coşkunsoy, karısı ve ona yardım eden bir kişinin kendisini dolandırdıklarını iddia ediyordu.

Söz konusu haberle ilgili olarak dün akşam geç saatlerde yeni bir gelişme meydana geldi.

Bu gelişme, Coşkunsoy’un yaralı yatağında, üzerine kapıyı kilitleyip kaçmakla suçladığı eşi Selma Coşkunsoy’un avukatı aracılığıyla gönderdiği açıklamaydı.

Haberin tarafı olan Selma Coşkunsoy’un yanıt hakkına duyduğumuz saygı gereği açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

“Gazetenizde yer alan “YARALI YATAĞINDA BIRAKIP ÜZERİNE KAPILARI KİLİTLEYİP KAÇTI” başlıklı  10.07.2018 tarihinde Yaşar Nazım COŞKUNSOY’un idiaları ve İHA muhabiri tarafından hakkımda yalan iddialarla habercilik yapılmıştır. Haber içeriğinde söylenenler tamamen yalandır. Yaşar Nazım COŞKUNSOY’un 15 milyon parasını alıp kaçtığım, evin kapılarını kilitleyip onun çaresiz bıraktığım, onun borçlu gösterip sahte senet düzenlediğim tamamen yalandır. Yaşar Nazım COŞKUNSOY bana karşı açtığı hiç bir davayı kazanamamıştır. Buna karşın bana yaptığı hakaret ve tehditlerden ceza aldığından medya yoluyla bana iftira atma yolunu seçmiştir. Ne yazık ki medya kuruluşları da aslı astarı olmayan iddiaları haber yaparak onur ve haysiyet cellatlığı yapmak isteyen kötü niyetli ve haksız kazanç peşinde olan bir kişinin isteklerine alet olmuştur. Habercilik yapılırken resimlerimin kullanılması kişilik haklarımı  ihlal etmiştir. Hakkımda yapılan yalan habercilik nedeniyle Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı makamı nezdinde suç duyurusunda bulunarak kişilik haklarıma zarar veren Yaşar Nazım COŞKUNSOY ve haberi yapan gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Türk milletinin kültüründe, gelenek ve göreneklerinde bir insana hele hele bir kadına iftira etmek en çok ayıplanacak bir davranıştır. Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Selma COŞKUNSOY”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X