Yarı çıplak Rus kadının çığlıklarıyla uyandılar

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir rezidansta, sabah erken saatlerde bir kadının çığlık sesleri duyuldu.

Yarı çıplak Rus kadının çığlıklarıyla uyandılar

İddiaya göre, günlük kiralanan dairelerden birinde kalan kadınla sevgilisi arasında sabah saatlerinde tartışma çıktı. Bir süre devam eden tartışmanın ardından adam evden çıkarak uzaklaştı. Bu sırada Rus uyruklu olduğu belirtilen kadın kendini ikinci kattaki dairenin camından aşağıya attı.Sesler üzerine uyanarak dışarıya çıkanlar belden yukarısı çıplak ve kanlar içinde olan kadınla karşılaştı. Güçlükle sakinleştirilen kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Beton zemine düşen kadın başına darbe aldı. Belden yukarısı çıplak ve kanlar içinde olan kadını diğer dairelerde oturanlar sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Güçlükle sakinleştirilen kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.Beton zemine düşen kadın başına darbe aldı. Belden yukarısı çıplak ve kanlar içinde olan kadını diğer dairelerde oturanlar sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Güçlükle sakinleştirilen kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X