Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda

Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerine yönelik farkındalık oluşturmak ve kentlilik bilincine sahip nesil yetiştirilmesi amacıyla ‘Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesi, Karacabey’de 900 öğrenci ile buluştu

Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda

Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerine yönelik farkındalık oluşturmak ve kentlilik bilincine sahip nesil yetiştirilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesi, Karacabey’de 900 öğrenci ile buluştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce başlatılan ve bugüne kadar Keles, Harmancık, Büyükorhan, Orhaneli ve Yenişehir’de öğrencilerle buluşan ‘Yaşayan Geçmişi ile Bursa okulunuzda’ projesinin son durağı Karacabey oldu. Proje kapsamında ilçedeki 10 okuldan toplam 900 öğrenciye ulaşılırken, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü personeli tarafından, Bursa’nın tarihi ve kültürel değerleri, UNESCO Dünya Mirası alanları ve Bursa Müzeleri görsel sunumla öğrencilere tanıtıldı.

Sunumlara katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, iki yıl önce başlayan projede Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerine yönelik farkındalık oluşturma ve kentlilik bilincinin kazandırılması amaçlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X