‘Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki ziyaretler gerçekleştirdi. Özkan, ziyaretlerde vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

‘Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’

AYHAN FİDAN

Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye olarak yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi ve daha aktif olması adına gerçekleştirdikleri projelerin sürdürüleceğini ifade etti. Toplumun tüm kesimlerinin, yaşlılar için en iyi ortamı sağlaması gerektiğini kaydeden Ali Özkan, “Her fırsatta deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız büyüklerimizi, sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlayarak, onların yanında olduğumuzu kendilerine hissettirmeliyiz” dedi.

Belediye olarak tüm yaşlıların, terk edilmiş ve kimsesizlik duygusuna kapılmamaları adına önemli projeler geliştirdiklerini belirten Özkan, “Bu noktada, toplumun tüm kesimlerine yönelik olduğu gibi yaşlılarımız için de çeşitli projeler geliştiriyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Toplumsal rehberimiz olan yaşlılarımızın, her fırsatta yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X