Yavaş yavaş tamir ediyoruz

İyi bir süreç geçirdiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam “2 sezondur kopuk bir dönem geçirmişler.

Yavaş yavaş tamir ediyoruz

Hem teknik heyetle, hem şehirle, hem taraftarla. Artık daha rahatlar. Sezona kadar bütün oyuncularımızı hazır duruma getireceğiz” dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Afyon’daki ilk etap kamp çalışmalarının iyi geçtiğini söyledi. Aybaba “Oyunculara yükleme yaptık. Bana göre keyifli bir kamp dönemiydi. Maçta eksiklerimize baktık. Bu maçların gerekçesi de budur.

Neyi doğru yaptık neyi yanlış yaptık? Hangi mevkiye ihtiyaç var? Beklentilerimize kim cevap veriyor? Burada başka bir dünya vardır ama maçta farklı bir dünya vardır. Oyuncularımız antrenmanda performansı çok iyi gözükür ama maçta beklentileri karşılayamaz. Futbol içindeki şeyleri değerlendiriyoruz” dedi. 

KARAR VERECEĞİZ

İyi bir takım oluşturacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam “İkinci dönem tamamen maçlara yönelik kamp olacak. Kondisyon ağırlıklı bölümü bitirdik. 4 tane maç yaparak, hangi mevkilere hangi futbolcuları alacağımıza karar vereceğiz. Bu oyuncularla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Başından beri düşündüğümüz mevkilerde eksiğimiz var. Transferleri tamamlayarak, eksik oyuncuları da katınca, iyi bir takım olacağız ve başlangıç yapacağız” diye konuştu. 

HEPSİ HAZIR OLACAK

Futbolcuların son 2 sezonda yaşadığı sıkıntılardan kurtulma aşamasında olduğunu belirten Samet Hoca şöyle konuştu: “Bizim takımın bazı eksikleri vardı. 2 senedir kopuk bir dönem geçirmişler. Hem teknik heyetle hem şehirle hem taraftarla… Yavaş yavaş o düzeliyor.

Oyuncular biraz daha rahat ve keyifli. Ancak disiplinli şekilde. Güzel çalıştırdık ve onlar da uydu. Daha da geliştireceğiz. Şimdi bütün oyuncularımız katılınca toplantılar yapacağız, bireysel görüşmeler gerçekleştireceğiz. Sezon başına kadar hepsini hazırlayacağız.

FORVET ALACAĞIZ

’28 futbolcu ile sezona başlayacağız. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Geçen seneyi de inceledik. Atılan golleri, yenilen golleri, sistemi arkadaşlarımızla izledik. Takımın en büyük sorunu 2 senedir yaşadıkları kopukluk. Arkadaşlık, teknik heyet sorunları ve taraftar baskısı altında da kalmışlar. Başarısızlık kolay şey değildir.

Onlara da bu durum yük olarak binmiş. Biz bunları yavaş yavaş tamir ediyoruz. 2 ya da 3 tane forvet transferi yapacağız. Eğer oyuncu değişimi olursa, onların yerine de isimler alacağız. Bazı futbolcularımıza teklifler var. Oyuncunun getirisine bakacağız, ona göre karar vereceğiz.’

 Harun Tekin ayrılacak mı?

Samet Aybaba ‘Harun Tekin’in takımdan ayrılma durumu var mı?’ sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Bazı teklifler var. Ne olur ne biter, kulübün de ondan beklentileri var, doğal olarak. Eğer onu karşılıyorsa, öbür kalecilerimiz de var. Hem Harun için hem de diğer kalecilerimiz için belki bir değişim olabilir” dedi. 

5 yıllık anlaşma yapılmalı

Dün 07.30’da idman yapan Bursaspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba, kamp ortamından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Yönetimin yerine olsam burasıyla 5 yıllık anlaşma yaparım” diyen Samet Aybaba “Harika bir hava var. Sahalar biraz daha düzeldiği takdirde inanılmaz bir yer olur burası. Ben ortamdan çok memnunum” şeklinde konuştu. 

Volkan Şen bize uymaz

Teknik Direktör Samet Aybaba, son günlerde ismi Bursaspor ile dinlendirilmeye başlanan Volkan Şen olayına açıklık getirdi. Bursaspor’da bir dönem birlikte çalıştığı tecrübeli futbolcunun transferini düşünmediğini ifade eden Aybaba “Volkan bize uymaz. Belki kanat oyuncusu eksikliğimizden dolayı böyle ifadeler kullanılıyor olabilir fakat böyle bir düşüncem yok” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X