Yaya geçidinde bir kadına çarptı! Sonra hiçbir şey olmamış gibi…

Bursa’da yaya geçidinden geçen kadına motosiklet çarptı. Motosikletinden inip kadının durumunu kontrol eden sürücü, daha sonra aracıyla olay yerinden kaçtı.

Yaya geçidinde bir kadına çarptı! Sonra hiçbir şey olmamış gibi…

Kaza, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Rahime B. (44), karşıdan karşıya geçmeye çalışırken duran arabaların arasından gelen bir motosiklet çarptı. Talihsiz kadın çarpmanın etkisiyle yere yığıldı. 

Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kadına çarpan sürücü de motosikletten inip Rahime B.’nin yanına geldi, ancak daha sonra vatandaşların dalgınlığından faydalanarak motosikletini alıp olay yerinden kaçtı. Sürücünün kaçtığını fark eden birkaç vatandaş motosikletin arkasından baksa da plakayı alabilen olmadı. Başından yaralanan evli ve iki çocuk annesi Rahime B., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı ve sürücünün kaçışı ise, saniye saniye güvenlik kameralarına takılırken, polis motosikletin plakasını ve kaçan sürücüyü bulmak için soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X