Yaz tatili BUSMEK’le dolu dolu

Bursa’da ‘ücretsiz ve kaliteli eğitim denilince’ akla ilk gelen kurumlardan olan ve bir halk üniversitesi olarak bilinen Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK), yaz tatilinde de eğitimlerini sürdürüyor.

Yaz tatili BUSMEK’le dolu dolu

Yaz aylarında vakitlerini verimli şekilde geçirmek isteyen 16 yaş üstü bireyler, 100’den fazla branşta verilecek eğitimlerden istifade edebilecek.

Katılımcılar bir yandan kendilerini geliştirirken diğer yandan sosyalleşerek boş vakitlerini değerlendirme imkanını elde etmiş olacak. 

BUSMEK’ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, yaz kursları ön kayıtlarının 17 Nisan-25 Haziran tarihleri arasında BUSMEK şubelerinden ya da busmek.bursa.bel.tr uzantılı internet adresinden ‘online olarak’ yapılabileceği ifade edildi.

Açıklamada, 25 Haziran’da başlayacak derslerde başarılı olanların Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika alabileceği kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X