Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Bu yıl da çamur içinde kalmayalım

Öncelikle Bursamızda yaşadığımız sorunlarla ilgili kişilere ulaşma konusunda yaptığınız görevden dolayı tebrik ederim.

İstanbul yolu Asmerkez karşısındaki Alpiş binalarının olduğu bölgede yaşadığımız soruna değinmek istiyorum. Panayır Mahallesi Pırıltı Sokak’taki asfaltlama çalışması henüz başlamış değil. Sokağımızın ortasındaki aydınlatma direkleri halen aktif olarak çalışmaktadır.

yol-052.jpgYaz kış ailelerimiz toz ve çamur içinde okul ve işlerine gitmekteler.

Büyükşehir Belediyemizden okulların açıldığı şu günlerde bu yolun bir an önce asfaltlanmasını ve düzenlenmesini rica ediyoruz.

Hiç olmazsa bu sene semt sakinlerini bu sıkıntıdan kurtarın lütfen.

Saygılarımla.

Berkant Öztürk

 

Gemlik Belediyesi’nden çözüm istiyoruz

Günay Bey, size Gemlik ilçesi Hamidiye Mahallesi’nden ulaşıyoruz. Size gönderdiğimiz bu kaçıncı mektup bilemiyoruz artık. Ancak Gemlik Belediyesi’nin bugüne kadar herhangi bir çözüm üretmediği gibi bir cevap dahi vermemekte.

Gazhane Caddesi üzerinde bulunan dubalar artık yerinde yok. Sürücülerin yayaları işgal etmemesi adına yapılan bu dubalar bir yıl önce kırıldığı, hasar verildiği için zabıta tarafından yerlerinden kaldırıldı. Ancak yerine yenileri yapılmadı. Hal böyle olunca, yaya kaldırımları otopark gibi kullanılmakta ve yayalar mağdur olmakta.

İkinci olarak da bu caddede çok kötü bir koku mevcuttur. Belediye temizlik ekiplerinin bu caddede iyi bir temizlik çalışması yapması gerekiyor. Mahalle olsun, cadde olsun başıboş köpekten geçilmiyor.

Gemlik Belediyesi’nin bir kez daha dikkatine sunuyor, taleplerimize yanıt vermesini ve çözüm üretmesini beklemekteyiz.

Saygılarımla.

 Gemlikli okur

 

UEDAŞ’tan cevap var

kupur-056.jpg7 Eylül 2019 tarihli yazınızda bahsi geçen konu ile ilgili açıklama aşağıdadır.

Küçük Balıklı Mahallesi ve Altınova Mahallesi sınırlarında kalan 3. Okul Caddesi’nin Sarıyer Caddesi’yle kesiştiği noktadaki çukur ile ilgili ekiplerimiz yerinde keşif sağlamıştır. Bölgedeki çalışmanın UEDAŞ ile bir ilgisi olmamakla birlikte 3. şahıs tarafından yaptırılan bir çalışma olduğu belirlenmiştir. Bilginize.

UEDAŞ

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X