Yen Bolu’yu göster gücünü

Evinde Balıkesir’le berabere kalarak iç saha büyüsü bozulan Bursaspor, bugün telafi peşinde…

Yen Bolu’yu göster gücünü

Deplasmandaki son maçını kazanan yeşil beyazlılar, Boluspor’u mağlup edip dış sahada üst üste 2. maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Atatürk Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı Burak Şeker yönetecek.

TFF 1. Lig’de 11. hafta heyecanı bugün tamamlanacak. Yeniden Süper Lig’i hedefleyen Bursaspor da bugün Boluspor’a konuk oluyor. Ligde deplasmanda başarılı bir performans sergileyemeyen ancak, son dış saha maçında İstanbuspor’u yenerek moral bulan yeşil beyazlıların alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibiyle yapacağı karşılaşma saat 16.30’da başlayacak. Bolu Atatürk Stadı’nda yapılacak mücadelede düdük ise Antalya Bölgesi hakemi Burak Şeker’de olacak. Şeker’in yardımcılıklarını ise Seyfettin Ünal ve Ali Tuna yapacak.

KAZANMAK ŞART

Bu sezon deplasmanda pek de başarılı olamayan Bursaspor, bu grafiğini tersine çevirmek için mücadele ediyor. Ligdeki 3 mağlubiyetini de deplasman maçlarında alan yeşil beyazlılar, dış sahada oynadığı son karşılaşmada ise İstanbulspor’u mağlup etmeyi başardı. Ligdeki son maçında evinde Balıkesirspor’la golsüz berabere kalan Timsah, hem bu puan kaybını telafi etmek hem de zirve yarışından kopmamak için sahaya çıkacak. Bursaspor, ayrıca Bolu deplasmanından galibiyetle ayrılarak milli araya da moralli girmeyi hedefliyor.

STAT: Bolu Atatürk
HAKEMLER. Burak Şeker, Seyfettin Ünal, Ali Tuna
4. HAKEM: Mustafa Hakan Belder
YAYIN: 16.30/beINMAX1
EKSİKLER: Umut Gündoğan, Cumali Bişi
EKSİKLER: Özer Hurmacı, Burak Altıparmak

BOLUSPOR
32 Hakan Canbazoğlu
61 Hayrullah Bilazer
4 İsmail Konuk
80 Ümit Kurt
24 Hakan Arslan
6 Cumali Bişi
30 Andre Nascimento
7 Melih Okutan
10 Bilal Kısa
88 Mustafa Durak
9 Rydell Poepon

BURSASPOR
25 Çağlar Şahin Akbaba
12 Abdullahi Shehu
88 Anıl Karaer
66 Mamadou Diarra
14 Iasmin Latovlevici
15 Aykut Akgün
5 Emirhan Aydoğan
8 Jani Atanasov
17 Recep Aydın
7 Burak Kapacak
9 Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X