Yeni imajı olay oldu! ‘İnşallah peruktur’

Şarkıcı Demet Akalın’ın paylaştığı son fotoğraf sosyal medyada olay oldu. Sarışın ve küt saçlarıyla bir fotoğrafını paylaşan Akalın’a yüzlerce yorum ve beğeni yapıldı.

Yeni imajı olay oldu! ‘İnşallah peruktur’

Demet Akalın yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı sarı saçlı fotoğrafıyla gündeme oturdu. Akalın’ın fotoğrafına kısa süre içerisinde yüzlerce yorum yapıldı.

Bazı kullanıcılar fotoğrafın altına: “İnşallah peruktur” , “Abla sakın o saçlara kıydım deme” , “Abla nolur peruk de” gibi yorumlarda bulundu. Demet Akalın tüm bu yorumlara paylaştığı videoyla “Aaa niye sevmediniz” yanıtını verdi.
 

demet-akalin-ic

PERUK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Demet Akalın’ın sarışın hali ünlü sanatçı Gülşen’e benzetildi. Bazı hayranları videonun altına “Gülşen, Demet Akalın’ın hesabını ele geçirmiş” yorumunda bulundu. Demet Akalın en son yaptığı paylaşımla imaj değişikliğine gitmediğini ‘Sarı peruk sevilmedi’ cümleleriyle duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X