Yeni İnegöl’de projeler yükseliyor

İnegöl Belediyesi, Yeni İnegöl olarak adlandırılan Baykoca Mahallesinde eksikleri gidermek ve örnek bir yapılaşmayı hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Yeni İnegöl’de projeler yükseliyor

İnegöl’de 2 bin konutun bulunduğu Baykoca Mahallesi’nde  her geçen gün nüfus artarken, İnegöl Belediyesi de bölgeye yatırımları sürdürüyor.

Defne Sokak üzerinde hazırlanan proje kapsamında 10 bin metrekare alan üzerinde yeni bir projenin yapımı devam ediyor. Proje uygulama alanında 600 metrekarelik 2 adet çocuk oyun alanı, 95 metrekarelik fitness alanı, 510 metrekarelik çok amaçlı futbol ve basketbol sahası, 50 metrekarelik kum havuzu, 4 bin45 metrekarelik sert zemin oturma alanı ve yürüyüş alanı, 2 bin metrekarelik koruluk alan ile toplamda 4bin 700 metrekarelik yeşil alan yer alıyor. 

YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ve mahalle sakinleriyle birlikte Baykoca Mahallesinde devam eden semt sahası projesini yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Başkan Taban, “Yeni İnegöl oluşumu artık bu bölgelerde gerçekleşecek.

Bizim de bu bölgelere daha fazla yatırım yapmamız, altyapı ve üstyapı faaliyetleri noktasında, donatı alanları noktasında yenilikleri ortaya koymamız gerekiyor. Belli bir nüfusa ulaştı bu bölge ve her geçen gün de burada yapılan yatırımlar sayesinde inşallah burada güzel bir yaşam alanı oluşacak” dedi.  Baxkan Taban, bölgenini TOKİ aracılığıyla yapıldığını, yeni bir TOKİ projesinin de Karalar Bölgesi civarında hayata geçirmek istediklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X