Yeni Malatyaspor, Ulusal Kulüp Lisansını Aldı

Yeni Malatyaspor’a UEFA kriterleri kapsamında “Ulusal Kulüp Lisansı” verildiği bildirildi. Türkiye’de bu lisansa sahip olan kulüp sayısının 59’a yükse…

Yeni Malatyaspor, Ulusal Kulüp Lisansını Aldı

Yeni Malatyaspor’a UEFA kriterleri kapsamında “Ulusal Kulüp Lisansı” verildiği bildirildi. Türkiye’de bu lisansa sahip olan kulüp sayısının 59’a yükseldiği, lisans için gerekli koşulları taşımayan Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor AŞ, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu kulüplerine ise puan silme cezası verildiği açıklandı. YENİ MALATYASPOR KULÜBÜ DUYURDU Yeni Malatyaspor Kulübü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu’nun 04.09.2015 tarih ve 2015-38-3 sayılı kararına istinaden; Kulübümüzün UEFA kriterleri nezdinde Mali, Sportif, Hukuki ve Alt yapı kontrolleri yapılmış olup verilen ek sürede eksikliklerimizi tamamladığımız göz önüne alınarak Kulüp Lisans Talimatının 17/2. maddesine göre Kulübümüze Ulusal Kulüp Lisansı verilmiştir. Malatya Spor Camiası’na saygıyla duyurulur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X