Yeni teknik adam kim olacak?

Başkan Ali Ay’ın Sivasspor’da başarılı bir sezon geçiren Samet Aybaba’yla anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. Tamer Tuna ve Rıza Çalımbay’da Bursaspor’daki kongreyi yakından takip ettiği öğrenildi.

Yeni teknik adam kim olacak?

Bursaspor’da hafta sonu gerçekleştirilecek kongre öncesi heyecan dorukta… Başkan adayları yeşil beyazlı camiaya kendilerini anlatmaya devam ederken, yeni sezonda takımın başına geçecek teknik direktörün kim olacağı da merak ediliyor. Görev süresince teknik adam konusunda şansı yaver gitmeyen Başkan Ali Ay’ın Sivasspor’da başarılı bir sezon geçiren Samet Aybaba’yla anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. 

GENÇLERE DEĞER VERİYOR

Yiğidoların Süper Lig’e çıkmasında kilit rol oynayan Aybaba, geçen sezonda oldukça başarılı bir dönem geçirmişti. Sivasspor gerek oynadığı futbol gerekse sıralamadaki yeriyle övgü almıştı.

Başkan Ay’ın Aybaba’ya genç oyunculara verdiği değerden dolayı da sıcak baktığı ifade ediliyor. Başakşehir’in başında bulunan Abdullah Avcı, Göztepe’den ayrılan Tamer Tuna ile Trabzonspor’dan istifa eden  Rıza Çalımbay’ın ismi de son dönemde Bursaspor’la anılıyor. 

AYBABA’YI ARADI!

Başkan adaylarından Hüseyin Akdemir önceki gün Abdullah Avcı’yla fikir alışverişinde bulundu, Samet Aybaba’yla da telefonla görüştü. Teknik ekibinde Bursalı Tahsin Tam’ı bulunduran Tamer Tuna’nın ise bir dönem formasını giydiği yeşil beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı biliniyor. Bugüne kadar görev aldığı kulüplerde başarılı olan ve uzun yıllardır Bursaspor’u çalıştırma hayali bulunan Rıza Çalımbay’ın da kongreyi yakından takip ettiği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X