Yeni Yıldırım’a gençlik merkezleri

Yeni Yıldırım’ın genç nüfusun ellerinde yükseleceğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “75. Yıl Gençlik Merkezi, çocuklarımızı ve gençlerimizi koruyacak önemli bir merkez olacak” dedi.

Yeni Yıldırım’a gençlik merkezleri

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile örnek projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, gençlik merkezlerinin ilki olan ‘75. Yıl Gençlik Merkezi’ni tamamladı. Proje kapsamında gençleri madde bağımlılığı ve sosyal problemlerden uzak tutmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kültürel değerleri koruyarak, toplum olarak güçlü olmak zorundayız. Gençlik merkezleri projemiz ile ailelerimize, gençlerimize eğitimler vereceğiz” dedi.

İlçede yaşayan 700 bin nüfusun yaklaşık 250 bininin 0-24 yaş arasında olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Genç nüfusun yoğun olduğu Yıldırım’da, çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ve donanımlı yetişmesi geleceğimizi yeniden inşa etmek adına çok önemlidir. Gelecek nesillerin sağlıklı ve güçlü olması yolunda hizmete geçirdiğimiz 75. Yıl Gençlik Merkezi, ailelerin ve gençlerin her konuda danışabilecekleri bir merkez olarak hizmet verecek” diye konuştu.

‘MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE SÜRECEK’

Gençlik merkezlerinin gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak anlamında da büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizen Başkan Edebali, “Madde bağımlılığı ile ilgili büyük bir mücadele veriyoruz. Bugüne kadar o konunun konuşulan tarafı hep güvenlik boyutuydu. Artık kalıcı çözümler adına uyuşturucunun sağlık ve sosyal yönüyle de uğraşmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Bunun sürdürülebilir bir proje olduğunu belirten Başkan Edebali, Yıldırımlıların bu projeye destek vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X