Yeniceköy Mahallesinde Mobese Hizmete Girdi

Yeniceköy Mahallesinde İnegöl Belediyesi, İTSO ve Yenice OSB katkılarıyla oluşturulan MOBESE merkezi hizmete girdi. Yenicekö, kurulan sistemle tüm giriş çıkışlarıyla birlikte 14 ayrı noktada 41 kamera ile 24 saat izleniyor.

Yeniceköy Mahallesinde Mobese Hizmete Girdi

Yeniceköy Mahallesinde asayiş ve güvenlik önlemleri adına kurulması planlanan MOBESE sistemi için Ekim ayında protokoller imzalanmıştı. Bölgenin huzur ve refah seviyesini arttıracak sistemin kurulması için İnegöl Belediyesi başta olmak üzere İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Yenice Organize Sanayi Bölgesi maddi destek sağlamıştı. 2 aylık sürenin sonunda, Yeniceköy Jandarma Komutanlığı bünyesinde MOBESE sistemi hizmete girdi.

KATKI SAĞLAYANLARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yeniceköy Jandarma Komutanlığında kurulan MOBESE merkezinden kontrol edilen sistemde, Yeniceköy Mahallesinin tüm giriş ve çıkışları dahil 14 ayrı noktada 41 kamera ile mahallenin tamamı 24 saat izleniyor. Sistemin faaliyete girmesiyle birlikte bugün MOBESE kurulmasında emeği geçen kişi ve kurum temsilcileriyle Yeniceköy Jandarma Komutanlığında MOBESE’nin tanıtımı gerçekleştirildi. Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay ve Yeniceköy Mahalle Muhtarı Şükrü Kutluca’nın katıldığı programda, Kaymakam Şükrü Görücü ile birlikte MOBESE kurulmasında katkı sağlayan Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yenice OSB Başkanı Nedim İncebay’a plaket takdim edildi.

DAHA GÜÇLÜ BRİ DENETİM AĞI

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, MOBESE merkezinin hizmete girdiğini ifade ederek; “Ben öncelikle MOBESE sisteminin mahallemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimiz biliyorsunuz güçlü bir sanayi şehri. Bulunduğumuz bölge olan Yeniceköy Mahallemiz de önemli bölgelerimizden. Burada daha güçlü bir denetim ağı için MOBESE kurulması adına geçtiğimiz aylardan adımlar atıldı. Bugün de mutlu sona ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeniceköy Mahallemize de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TEK AMACIMIZ ASAYİŞ VE HUZUR

Kaymakam Şükrü Görücü de “Yeniceköy Mahallemizde giriş ve çıkışlarda kamera sistemi, plaka okuma sistemi ve mahalle içerisindeki MOBESE sistemi hizmete girdi. Bu işte emeği geçen herkese biz teşekkür ediyoruz. Tek amacımız var ilçemizde, emniyet, asayiş ve huzur… İnsanlarımızın huzur içerisinde yaşaması için bu tedbirler gerekli. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bunun güzel sonuçlarını da çok yakında almaya başlayacağız inşallah” ifadelerinde bulundu.

Konuşmalar sonrası MOBESE merkezinde incelemeler yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X