Yenilenen KIA Sportage 1.6L dizel otomatik versiyonu ile İnallar’da!

Kia Sportage, 1.6L dizel motor ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışa sunuldu.

Yenilenen KIA Sportage 1.6L dizel otomatik versiyonu ile İnallar’da!

Yüksek yakıt verimliliğine sahip modern motor ve otomatik şanzıman ikilisi, üstün yakıt ekonomisi ile sürüş performansını bir araya getiriyor ve ortalama da sadece 4,7 litre/100km yakıt tüketiyor. Yeni Kia Sportage gelişmiş sürüş destek sistemleriyle sürüş güvenliğine katkı sağlarken yenilikçi bilgi ve eğlence sistemi yolculukları keyfe dönüştürüyor.

Kia Sportage’ın sportif dış tasarımı yeni ön ve arka tamponlarla yeniden hayat bulurken ön farlar ve arka stop lambaları da yeniden yorumlandı. Sportif tasarımı donanıma bağlı olarak sunulan yeni 17 ve 19 inç alaşım jantlar tamamlıyor. Yenilenen Sportage yeni gövde renk seçenekleri ile de müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Yüksek verimlilik seviyesine sahip sıralı dört silindirli 1.598 cc hacimli 136 PS gücündeki yeni turbo dizel motor, Kia’nın bugüne kadar ürettiği en temiz dizel motor olmasıyla öne çıkıyor. Kia’nın yenilikçi, yüksek verimlilik sağlayan ‘SmartStream’ inovasyonlarını bünyesinde barındıran yeni 1.6 litrelik motor, yüksek performansı düşük yakıt tüketim değeriyle bir arada kullanıma sunuyor. 

Yeni 1.6 litre hacimli ‘SmartStream’ motor 4.000 d/d’de 136 PS güç ve 2.000 d/d itibariyle 320 Nm tork üretiyor. Motorun ürettiği güç yedi kademeli çift kavramalı şanzıman (DCT) üzerinden yola aktarılıyor. Seçici katalitik indirgeme (SCR) sistemi, dizel partikül filtresi ve start & stop sistemi de dahil olmak üzere modern teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanan motor Euro 6d TEMP emisyon normunu karşılıyor. 100 km’de ortalama 4,7 litre yakıt tüketen araç, 123 gr/km CO2 emisyon salınımı gerçekleştiriyor. Sizde dizel otomatik Yeni Sportage’ı incelemek için Kia İnallar’a davetlisiniz. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X