Yenişehir biber festivali kurtuluş şenliklerine hazır

Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği 5. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Şenlikleri 5 Eylül’de başlayacak.

Yenişehir biber festivali kurtuluş şenliklerine hazır

GÜRHAN ADANA

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, 4 gün sürecek etkinlik programının ilk gününde Mahmudiye Mahallesi Camii’nde Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitler için mevlit okutulacağını belirtti.

Aynı gün Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri Konseri ve Yenişehir Belediyesi Kılıçkalkan Ekibi’nin gösterisinin izleneceğini söyleyen Çelik, ardından Rüstem Pehlivan Yağlı Güreşleri’nin başlayacağını kaydetti. Ayrıca Yenişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun kutlanacağını ve çeşitli etkinlikler yapılacağını anlatan Çelik, ‘Kültür Merkezi’nin bahçesinde tarım aletleri, köy stantları, el sanatları stantları ve klasik otomobil sergilerinin açılışından halk oyunları, kılıçkalkan ekibinin gösterilerine, yöresel yemeklerin tanıtımından yöresel kına gecesinin canlandırılmasına kadar birçok etkinlik hazırladık. Festivalimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X