Yenişehir biberine tanıtım gerekli

Yenişehir 5. Uluslararası Altın Biber Festivali’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ilçenin çok iyi bir tarım şehri olduğunu ifade ederek, tanıtımın önemine değindi.

Yenişehir biberine tanıtım gerekli

GÜRHAN ADANA

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir 5. Uluslararası Altın Biber Festivali’ne katıldı. Festival kortej yürüyüşünde yer alan Aktaş, ardından ilçede üretilen başta biber olmak üzere ürünlerin bulunduğu standları inceledi.

İlçenin son yıllarda yatırımlar konusunda önemli aşamalar kaydettiğini ifade eden Aktaş, ‘Hızlı tren ve demiryolu gibi projeler var, ilçede. Beraberinde havalimanı ve Organize Sanayi Bölgesi yatırımları var. Yenişehir çok iyi tarım şehri. Özellikle biber var, açılışını yaptığımız stantlardaki Yenişehir biberlerinden tatma imkanı bulduk.

Tanıtım çok önemli. İlçenin bu değerlerini dışarıya da yaymak lazım. Bu konuda biz de çalışmalar yapacağız. Yenişehir, İznik, Karacabey, İnegöl, dağ yöresinde de yapılacak işler var. İlçede hem sanayi hem tarım var ve bu ayrıcalıktır. Festival organizasyonu dolayısıyla Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Yenişehir sahiplenmelidir’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X