Yenişehir Havaalanı hak ettiği yere gelecek 

Yenişehir Havaalanı’nda incelemelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, ”Hedefimiz havaalanını hak ettiği yere getirmek” dedi.

Yenişehir Havaalanı hak ettiği yere gelecek 

Esgin, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet ile birlikte havaalanında incelemelerde bulundu ve Erzurum’dan gelen yolcularla sohbet etti. Esgin, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Bursa Airport’un 4 farklı destinasyonda yüzde 90’ları bulan yüksek doluluk oranları Ankara nezdinde yürüttüğümüz çalışmalarda bizi motive ediyor. Ankara’ya giden 18.00 uçağıyla yolculuğumuz öncesinde Erzurum’dan gelen yolcularımızı karşılayarak memnuniyetlerine ortak olduk.

BURULAŞ’ın Kent Meydanı’ndan havalimanına başlattığı otobüs seferleri de bu noktada büyük önem taşıyor. Kent dinamiklerimiz, hemşehri derneklerimiz, iş dünyamız, sivil toplum kuruluşlarımız ve en önemlisi halkımızın desteğiyle Bursa’nın Yenişehir’den hava yoluyla daha ulaşılabilir bir şehir olma idealini hep birlikte gerçekleştireceğiz.”

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Mustafa Esgin, Ocak 2019’dan itibaren BTSO Lojistik AŞ ile yaş sebze-meyve, dondurulmuş gıda ve sanayi ağırlıklı Frankfurt, Dubai gibi şehirlere yurt dışı kargo uçuşlarının da başlayacak olmasıyla havalimanının İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en önemli hava yolu lojistik merkezi olacağını kaydetti. ”Derdimiz Bursa” diyen Esgin, halka en iyi, en sağlıklı hizmeti sunmak için üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X