‘Yenişehir’in yarını daha güzel olacak’

Yenişehir’i ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, Kaymakam Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile görüşerek, ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

‘Yenişehir’in yarını daha güzel olacak’

GÜRHAN ADANA

Yenişehir’in, tüm yolların kavşak noktalarının kesiştiği bir ilçe olduğunu belirten Vali İzzettin Küçük, ‘Yenişehir muhteşem bir şehir. Hükümet Konağı’nın yapımı başlayacak, hastane bitiyor. Tarım potansiyelinin değerlendirilmesi için kooperatifler kuracağız’ diye konuştu.

İlçedeki tarihi eserlerin de onarılması konusunda gerekenin yapılacağını anlatan Vali İzzettin Küçük, tarihi Kumluk Camii ile Çarşı Hamamı’nın onarımının Valilik tarafından gerçekleştireceğini söyledi. Vali İzzettin Küçük, Sinanpaşa Külliyesi’nin ise ilçe belediyesine devredileceğini ifade etti.

Vali İzzettin Küçük, ‘Yenişehir tarımı ve tabiatıyla muhteşem. Şirin, güzel, tatlı bir ilçe. Bugünü güzel yarını daha güzel olacak’ dedi.

Vali İzzettin Küçük, gezisinin sırasında vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X