Yer: Bursa… Bu neyin inadı? Polisle maske kavgası

Bursa’da Ş.A. (34) adlı kadın, maske takmadığı için kendisine ceza yazmak isteyen 3 polise hakaret etti. Olay anı cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken polisler, 900 lira para cezası kestikleri Ş.A.’dan şikayetçi oldu.

Yer: Bursa… Bu neyin inadı? Polisle maske kavgası

Bursa’da, dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi Atatürk Caddesi’nde insanı şoke eden bir olay meydana geldi. Maske denetimi yapan 3 polis, caddede yürüyen Ş.A. adlı kadının maske takmadığını gördü. Polisler ceza yazmak için Ş.A.’yı durdurdu.

VATANDAŞ YAŞANANLARI ÇEKTİ

Ancak bu sırada Ş.A. kaçmaya çalıştı, iddiaya göre polislere de hakaret etti. O anlar bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Çevredekiler de polise hakaret ettiği öne sürülen Ş.A.’ya tepki gösterdi.

POLİSLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis memurları, 900 lira para cezası kestikleri Ş.A. hakkında, kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan talimatla olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X