‘Yerli ve milli arabayı 2011’de ilk ben yapmıştım!’

Ivana Sert’in yeni sevgilisi Tarhan Telli, yerli ve milli arabayı yıllar önce ilk kendisinin yaptığını söyledi.

‘Yerli ve milli arabayı 2011’de ilk ben yapmıştım!’

Dubai’de yaşayan ve Hollywood’dan Arap şeyhlerine kadar dünyaca ünlü isimlere motosikletler dizayn eden Tarhan Telli, 2011 yılında yerli ve milli araç ürettiğini ancak beklediği desteği alamadığı için seri üretime geçemediğini belirtti.

Tarhan Telli: Yerli ve milli arabayı 2011'de ilk ben yapmıştım!

Telli, Dubai’de Dubai şeyhinin ve Dubai polislerinin kendi ürettiği arabalardan da kullandığını kaydetti. Telli, “15 yıldır hep aynı şeylerle karşılaştık. Ben ve arkadaşlarım ilk yerli arabayı 2011 yılında yapmıştık. İstedikten sonra yaparsın. Bu, atomu parçalamak değil ki! Bu, dünyada örnekleri olan bir iş. Neden bu kadar büyütülüyor ki? Uzaya üs kurmuyoruz! Vietnam kendisi arabasını üretti. Vietnam kim ki Türkiye’nin yanında! 10 bin arabayı sattı bile. Kaç yılda yaptı? 2 yılda! Adamlar 2 yılda sıfırdan kendi vatandaşına araba üretti. Bunu yapan Vietnam. Biz, Dubai şeyhine bir araba yaptık. Daha sonra Dubai polisine arabalar yaptık. Şu an Dubai polisinin ve devletinin 2020 yılında kullanacağı Dubai polis ciplerini biz ürettik. Dubai’nin elektrikli araçlarını biz ürettik.” diye konuştu.

IVANA SERT BENİM RUH İKİZİM

Ivana Sert ile olan ilişkisinden de bahseden Tarhan Telli, sevgilisi için “o benim ruh ikizim” dedi. Telli, aradaki mesafenin çok sorun olmadığını belirterek şunları söyledi: “İlişkide en önemli şey alışveriştir. Karşındakinden alıyorsun ve veriyorsun. Enerji bu ve ben, Ivana ruh ikizim olduğu için çok mutluyum. Umarım nazar değmez. Bazen o Dubai’ye geliyor, bazen ben geliyorum. Mesela şimdi üç ay buradayım. Yarın ne olacağı belli değil bu hayatta. Bakarsın bir anda İstanbul’a gelirim.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X