Yeşim çalışanları kanlarıyla umut oldu

Yeşim Tekstil Konfeksiyon Departmanı liderliğinde, Yeşim Çevre ve Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün organize ettiği kan bağışı kampanyasında 154 ünite kan ve 40 ünite kök hücre bağışı yapıldı.

Yeşim çalışanları kanlarıyla umut oldu

Bursa Kızılay Bölge Kan Merkezi’nin desteğiyle organize edilen ve Yeşim çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği kampanyada hedeflenen sayının üzerinde bağış toplandı. Gerçekleştirilen kampanyanın sertifikalarını takdim etmek üzere Yeşim’i ziyaret eden Bursa Kızılay Bölge Kan Merkezi Organizatörü Burak Lütfü Ümit’i, İşyeri Hekimi Banu Özyazar ile birlikte Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, Yeşim Tekstil Konfeksiyon Müdürü Gülten Pamir ve Konfeksiyon Yöneticisi Nalan Kızılaltun ağırladı. Ziyarette, projeye destek veren konfeksiyon departmanı çalışanlarının temsilcileri de hazır bulundu.   

YENİ KAMPANYALAR YOLDA…

Yeşimlilere kampanyaya verdikleri destek ve özverili çabalarından dolayı teşekkür eden Burak Lütfü Ümit, daha önce Yeşim’de gerçekleştirilen çalışmalar dahil en çok kan ve kök hücre toplanan kampanyaya imza atıldığını belirtti. Bundan sonraki süreçte gerçekleştirecekleri yeni kampanyalarla sayıyı daha da arttırmak adına çaba harcayacaklarını dile getiren Ümit, özellikle Aralık-Ocak döneminde kan stoklarının hızla tükendiğini, Yeşim bünyesinde yılda 2 kez yapacakları kampanya ile söz konusu ihtiyaca önemli oranda cevap verebileceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X