Yeşim ödüle doymuyor

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün gururu Yeşim Tekstil, başarılarını taçlandırmaya devam ediyor.

Yeşim ödüle doymuyor

HATİCE DAL

Yeşim, düzenlenen ’46. Ekonomiye Değer Katanlar’ ödül töreninde hem ‘İhracat’ hem de ‘Sektör Liderleri’ kategorilerinde ödüle layık görüldü.

bican-guclu-ve-yasar-uzun-(4).jpgOtomotiv devlerinin hakimiyetindeki ihracat kategorisinde adını 7’nci sıraya yazdıran Yeşim, sektör liderleri kategorisinde ise 8’nci sırada yer aldı. Firma adına ödülleri Yeşim Satış Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Bican Güçlü ile Yeşim Satış Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Uzun, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Vali Yakup Canbolat’ın elinden aldı.
 

Törenin ardından açıklamada bulunan Bican Güçlü, ”Rahmetli Şükrü Şankaya ve Cavit Çağlar’ın destekleriyle geminin kaptanı Şenol Şankaya’nın bizlere vermiş olduğu bu görevi layıkıyla yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu fabrikamızda çalışan 3 bin 700 arkadaşımıza armağan ediyorum” dedi. Yaşar Uzun ise, Yeşim Tekstil’in başarılarına devam ettiğini vurgulayarak, ”Önce insan felsefesi ile istihdam sağlayarak, toplum refahına katkı sağladığımıza inanıyorum. Yatırımlarımız sadece Bursa ile sınırlı değil. Küresel anlamda marka olmuş kurumların stratejik ortağı durumundayız. Şankaya ailesi ile çalıştığım için son derece mutluyum” diye konuştu. Tören kapsamında, 7 ayrı kategoride 62 firmaya ödül verildi.

Videoyu izlemek için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X