Yeşim Tekstil arı kovanı gibi

Dünya markalarına üretim yapan Yeşim’e Çalışma eski Bakanı Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’dan övgü geldi. Fabrikayı ziyaret eden Müezzinoğlu, ”Marifet iltifat ister. Burada marifeti gördük” ifadelerini kullandı.

Yeşim Tekstil arı kovanı gibi

ASLIHAN AYDIN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Yeşim Tekstil’i ziyaret ettiği Yeşim Tekstil’i arı kovanına benzetti.

Müezzinoğlu, dün Yeşim Tekstil’i ziyaret ederek, şirketin CEO’su Şenol Şankaya ile birlikte fabrikayı gezdi, işçilerle sohbet etti. Yeşim Tekstil’i arı kovanına benzeten Müezzinoğlu, “Son derece modern, çalışma koşullarının uygun olduğu, dünyaya marka ürünleri üreten bir merkezimiz” ifadelerini kullandı.

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya ve çalışanları tebrik eden Müezzinoğlu, “Gerçekten yüzlerine baktığımda huzur, güven ve mutluluk hissettim. Bir çalışanın yüzünde bunlar varsa, çalıştıran için de bir katma değerdir. Yeşim Tekstil’i tebrik ediyorum ve başarılarının artarak büyüyeceğinden eminim” dedi.

BURADA MARİFETİ GÖRDÜK

Son yıllardaki gelişmelere rağmen Türkiye’nin kadın istihdamında hala istenen noktaya gelemediğine işaret eden Müezzinoğlu, bu alandaki istihdam oranını yüzde 32’lerden yüzde 42’lere çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yeşim Tekstil’in kreşine de vurgu yapan Müezzinoğlu, “Buranın marka değeri ve anneler çocuklarını emin bir şekilde bırakabiliyorlar.

Marifet iltifat ister. Burada marifeti gördük. İltifatı da hak ediyorlar… Söylediklerimin eksiği vardır, fazlası yoktur” diye konuştu.

24 HAZİRAN’DAN SONRA GÜÇLÜ BİR DÖNEM YAKALANACAK

Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye’nin üreten bir ülke olduğunu ifade ederek, “İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte, 24 Haziran’dan sonra Türkiye çok güçlü ve istikrarlı bir dönemi yakalayacak. Dünya ile olan rekabet gücümüz daha da artacak” dedi.

AMACIMIZ TÜRKİYE’YE KAZANDIRMAK

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bütün düşüncelerinin istihdam, Türkiye’ye kazandırmak ve ihracat yapmak olduğunu kaydetti. Şankaya, “Bundan da keyif alıyoruz. Bakanımızın da dediği gibi bütün çalışanların yüzleri gülüyor. Bizler için de en büyük mutluluk bu” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X