Yeşim’den annelere farkındalık eğitimi

Hayata geçirilen ‘Kelebeğin Dünyası’ projesi söyleşileri etki alanını genişleterek devam ediyor.

Yeşim’den annelere farkındalık eğitimi

Türkiye’de tek çatı altında en fazla kadın çalışan istihdam eden firmalardan biri olan Yeşim Tekstil’in Kadın ve Çocuk Kulübü ve Uludağ Soroptimist Kulübü iş birliğiyle kadınların eğitim, sağlık, hukuk, kişisel gelişim konularında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen ‘Kelebeğin Dünyası’ projesi söyleşileri etki alanını genişleterek devam ediyor. Söyleşiler kapsamında geliştirilen özel bir programla üstün zekalı çocukların potansiyellerini kullanmayı öğrenmeleri ve performanslarını arttırmaları amacıyla çalışmalar yürüten Potansiyel Üstün Yetenekliler Derneği (PÜYED) ile ortak bir çalışmaya imza atıldı. Çalışma kapsamında PÜYED Yönetim Kurulu Başkanı Cansu Aldemir; Panayır Şükrü Şankaya ve Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu ile TEGV Bursa biriminde eğitim gören öğrencilerin anneleriyle bir araya geldi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYORUZ’

18 Ekim 2019’da Panayır Şükrü Şankaya İlkokulu’nda gerçekleştirilen söyleşi programına katılan Cansu Aldemir, ‘Öğrencilerimizin yetenek potansiyelini keşfediyoruz’ isimli sunum yaptı. Aldemir sunumunda öğrencilerin farklı ve sıra dışı olduğunun nasıl keşfedilebileceği ve bu farkı öğrencilerin hayatında artı bir değere nasıl dönüştürülebileceğiyle ilgili annelere ve öğretmenlere iki ayrı oturumda bilgi verdi. Aldemir 26 Kasımda ‘Çocuğumuzun yetenek potansiyelini keşfediyoruz’ başlıklı sunumuyla Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin anneleriyle bir araya gelirken, 30 Kasımda da TEGV Bursa Öğrenim Binasında eğitim alan çocukların annelerine sunum gerçekleştirdi. Aldemir, 13 Aralık’ta ise ‘Bizim Eşit Dünyamız’ projesi kapsamında Yeşim Tekstil’deki anne-babalarla bir araya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X