Yıkılan hapishane alanına yapılan park açıldı

Karacabey’de, yıkılan hapishane alanında yapımı tamamlanan ve içerisinde kafeterya, çay bahçesi ve oyun gruplarının yanı sıra, büyük bir otopark alanının da yer aldığı Servet Somuncuoğlu Parkı törenle hizmete açıldı.

Yıkılan hapishane alanına yapılan park açıldı

AYHAN FİDAN

Parkın açılışına Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, merhum Servet Somuncuoğlu’nun eşi Nevin Somuncuoğlu ve yakınları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Yapılan dönüşüm çalışmalarıyla birlikte, Karacabey’deki otopark sorununa çözüm için somut adımlar atmaya başladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Parkımızda, 110 araç ve 17 kamyon için otopark alanımız olacak.

Ayrıca fitness alanları, çocuk oyun alanları, basketbol ve suni çimli mini futbol sahaları yer alıyor. Bunun yanında, otopark içinde ağaçlandırma çalışması yapılabilecek 285 metrekare yeşil alanımız da bırakıldı. Tüm bu çalışmalarımızın, bölgeye önemli bir değer kazandıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Buraya genç yaşta hayata veda eden, kendisini Türk dünyasına adayan merhum Servet Somuncuoğlu’nun ismini koymaya karar verdik. Karacabey Belediye Meclisi’nin bütün meclis üyeleriyle karar vererek burada Servet Somuncuoğlu’nun isminin yaşatılmasını kararlaştırdık. Kendisini Türk dünyasına adamış birisi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X