Yıkımlar 1 ayda tamamlanacak

Osmangazi Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar başkanlığında gerçekleştirildi.

Yıkımlar 1 ayda tamamlanacak

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce konuşan Başkan Dündar, Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü personelinin günlerini kutladı. 

Daha sonra meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki çalışmalara değindi. Soğanlı’daki riskli bölgede yıkım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Dündar, “Riskli bölgedeki 240 parselden 74’üyle anlaştık. Anlaşma sağlanan hak sahipleri yeni evlerine taşındı.

Riskli bölgede boşaltılan binaların da yıkım çalışmaları peyderpey devam ediyor. Yıkılan binaların molozları kaldırılarak, ortaya çıkan alan vatandaşlarımız tarafından otopark olarak kullanılıyor. Riskli bölge olduğu için aynı anda çok hızlı yıkım yapılamıyor.

Bitişik nizam binalar, zaman zaman el yordamıyla diğer binalara zarar vermeyecek şekilde yıkılıyor. İnşallah, riskli bölgedeki binaların yıkımını 1 ay içerisinde tamamlayacağız” diye konuştu. Meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X