Yıldıray Atlı 5. kez seçildi

CHP Kestel ilçe kongresi yapıldı. Merkez belediye düğün salonunda gerçekleşen ve tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut İlçe başkanı Yıldıray Atlı beşinci kez seçilerek güven tazeledi.

Yıldıray Atlı 5. kez seçildi

OSMAN GÜNEŞ / HAYRİ ŞEN

İlçe kongresine CHP milletvekilleri Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nilüfer Belediey Başkanı Mustafa Bozbey, İl Başkanı Şadi Özdemir çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığı Güner Aklan’ın yaptığı kongrede konuşmaların ardından oy kullanma işlemi başladı. Kongreye katılan 136 delegenin tamamının oyunu alan mevcut İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, 5. kez ilçe başkanı oldu.

İZNİK’TE ÇALIŞKAN DÖNEMİ

chpp.jpgÖte yandan dün CHP İznik İlçe Örgütü’nün kongresinde yapılan seçimde ilçe başkanı değişti. Dün ilçedeki Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongrede, tek liste halinde gidilen seçimde 132 delegenin 91 oyunu alan Asiye Çalışkan, ilçe teşkilatının yeni başkanı seçildi. Bu seçimle Asiye Çalışkan CHP İznik İlçe Örgütü’nün ilk kadın başkanı olarak tarihe geçti. Çalışkan, Mudanya, Karacabey ve  Orhangazi’den sonra Bursa’nın da 4’üncü kadın ilçe başkanı oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X