Yıldırım Belediyesi kış spor okulları başladı

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kış Spor Okulları 2014-2015` geleceğin yıldızları minik sporculara kapılarını açtı.

Yıldırım Belediyesi kış spor okulları başladı
‘Sporun Yeni Merkezi Yıldırım’ hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, yaz döneminde büyük ilgi gören yaz spor okullarından sonra bu kez de düzenlediği kış spor okulu ile çocuklara spor yapma imkanı sunuyor. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde faaliyete geçen kış spor okulunda voleybol, basketbol, tenis, okçuluk ve masa tenisi kategorilerinde minik sporculara okullarından arta kalan vakitlerinde spor yapma fırsatı veriliyor. Kayıtların devam ettiği kış spor okulunda Yıldırımlı çocuklar, her Cumartesi ve Pazar günleri spor yaparak kişisel gelişimlerine büyük katkılar sağlayacak.
 
‘SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK’
 
Yıldırım’da sosyal belediyeciliğin her alanında Yıldırımlılara en iyi hizmeti sunmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kış spor okulu ile çocuklarımız kötü alışkanlıklardan vazgeçerek spor yapmalarını sağlayacağız. Yaz döneminde rekor bir katılım sağlayan spor okulumuzdan sonra kış döneminde başlattığımız bu okulumuza da Yıldırımlılarımız ilgi göstereceklerdir” dedi.
 
Yıldırım Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün tüm imkanları seferber ederek faaliyete geçirdiği okulun haricinde, ilerleyen zamanlarda 7’den 70’e herkesin spor yapmasını da sağlayacaklarını ifade eden Başkan Edebali, “Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek. İnanıyorum ki spor sayesinde sağlıklı nesiller Yıldırım’ın geleceğini oluşturacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X