Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi artık İl Sağlık Müdürlüğü’nün 

Yıldırım Belediyesi,bünyesinde bulunan Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’ni imzalanan protokolle İl Sağlık Müdürlüğü’ne devretti.

Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi artık İl Sağlık Müdürlüğü’nün 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile İl Sağlık Müdürü Özcan Akan tarafından imzalanan protokol ile Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi İl Sağlık Müdürlüğü’nün bünyesine geçmiş oldu. Protokol töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Türkiye’de yıllar önce belediyeler hem sağlık ocağı hizmetleriyle hem de tıp merkezi hizmetleriyle vatandaşların hizmetindeydi. Fakat geldiğimiz süreçte sağlık bakanlığımız şehrin birçok noktasında hastaneler hayata geçirince belediyelerin de sağlık hizmetlerinde bulunması geri planda kaldı. Yıldırım Tıp Merkezi’miz bunran böyle Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Servis noktası olarak bölge halkımıza hizmet verecek” diye konuştu. 

“DAHA GÜÇLÜ BİR MERKEZ OLACAK”… 

Tıp Merkezi’nin yine bir sağlık hizmeti vermeye devam edeceğine dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, “Bu bölgede birinci basamakta ihtiyaçlar var, özellikle aile hekimliği noktasında. Yaptığımız işbirliğiyle Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonumuzu da işin içerisine katarak daha güçlü bir merkez olma yolunda ilerleyeceğiz. Zaten bu binanın üst katında şuan da Sağlık İl Müdürlüğü  bünyesinde bir Sağlıklı Yaşam Merkezi var ve kanser taraması başta olmak üzere anne ve çocuk sağlığına yönelik projeleri yönetiyor. Bu projelerimiz devam edecek. Desteklerinden dolayı belediye başkanımız Oktay Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X