Yıldırım Belediyesi yürekleri ısıtıyor

Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. 

Yıldırım Belediyesi yürekleri ısıtıyor

Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahipleriyle maddi durumu iyi olanların arasına gönül köprüsü kurarak geride kalan dört buçuk yılda anlaşmalı market zincirlerinde geçerli olan 71 bin 707 adet ‘Sosyal Kart’ı, maddi durumu iyi olmayan ailelere teslim ederek mutfak alışverişlerine destek sağladı.

Paylaşım Atölyesi ile de 13 bin 858 kişiye kıyafet, bin 281 kişiye eşya, 13 bin 235 öğrenciye kırtasiye desteği sağlayan belediye, hediye ettiği tekerlekli sandalye ile 106 engelli vatandaşın yüzünü güldürdü. Öte yandansoğuk kış aylarında ilçe sakinlerinin zor durumda kalmaması için 686 aileye soba yardımının yapıldığı Yıldırım’da dezavantajlı 2 bin 474 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımını attı. 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sosyal belediyecilik hizmetlerimizle insanlarımıza hakkaniyetle ulaşmayı hedefliyoruz. İhtiyaç sahiplerini beklemeden Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğümüzdeki çalışma arkadaşlarımızla kendilerine ulaşıyoruz. Yardım konusu insanların ihtiyaçlarını giderme hususunda hassas olunması gereken bir çalışma yapmayı gerektiriyor. Müracaat yapan hemşehrilerimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığı hakkında tahkikat gerçekleştiriyoruz. İnançlarımız ve değerlerimizden, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın duygularını zedelemeden yardımlaşma yapılmasını öğrendik. Veren el ile alan el arasında köprü olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X