Yıldırım: İstanbul ‘evet’ dediyse Türkiye ‘evet’ demiştir

Başbakan Yıldırım, “İstanbul ‘evet’ dediyse Türkiye ‘evet’ demiştir.” dedi.

Yıldırım: İstanbul ‘evet’ dediyse Türkiye ‘evet’ demiştir

Başbakan Binali Yıldırım, “Adamlar nereye gidiyorsa yıkımdan bahsediyorlar, AK Parti ne yaptıysa bunları durduracağız, bunları yaptırmayacağız, bunları yıkacağız diye ağızlarından bir hayır kelime çıkmıyor bunların. Bunların bu ülkede tek bir dikili ağaçları yok. Hiçbir yerde şu eseri de biz yaptık diyebiliyorlar mı, diyemezler.” dedi. 

Başbakan Yıldırım, AK Parti’nin Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşuyor.

Başbakan Yıldırım, “İstanbul ‘evet’ dediyse Türkiye ‘evet’ demiştir.” dedi. 

Başbakan Yıldırım, AK Parti’nin Büyük İstanbul Mitingi’nde, “(Muhafelet) Çıkmışlar meydanlarda bol keseden atıyorlar, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Türkiye, İstanbul biliyor ki bu şehirde hizmet denilince akla Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gelir.” diye konuştu.

‘PKK’ya, DEAŞ’a, FETÖ’ye karşı nasıl mücadele edeceksiniz, bunu ortaya koyun’ 

Başbakan Yıldırım, “Bugün FETÖ’yü, PKK’yı, ağzına alamayanlar, bu ülkeyi yönetmeye talip oluyorlar, önce siz çıkın cesurca PKK’ya, DEAŞ’a, FETÖ’ye karşı nasıl mücadele edeceksiniz, bunu ortaya koyun, ondan sonra vatandaşımız size güvensin, size destek versin.” dedi. 

‘Yeni bir milat olacak, yeni bir tarih olacak’

Başbakan Yıldırım, “Aman siz siz olun mutlaka sandığa gidelim gitmeyenlere gitmesi için destek olalım, teşvik edelim çünkü, bu seçim önemli bir seçim. Pazar günü yapılacak seçimler Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine giden yolda yeni bir günün başlangıcı olacak. Yeni bir milat olacak, yeni bir tarih olacak.” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X