Yıldırım’a 770 araçlık otopark

Yıldırım Belediyesi, Şükraniye Mahallesi’nde otopark sorununa önemli bir çözüm getiriyor.

Yıldırım’a 770 araçlık otopark

Yıldırım Belediyesi, Hizmet Binası, Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi, Hükümet Konağı, Müftülük gibi vatandaşların yoğun şekilde ziyaret ettiği resmi kurumların bir arada bulunduğu bölge olan Şükraniye Mahallesi’nde otopark sorununa önemli bir çözüm getiriyor.

Birçok konsere, Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine, Ramazan Sokağı’na ev sahipliği yapan mevcut Bayrak Meydanı’nda yeni bir düzenlemeye gitmeye hazırlanan Yıldırım Belediyesi, yerin altına inşa edeceği 770 araçlık katlı otoparkla, otopark sıkıntısına getireceği alternatif çözümle yoğunluğu ortadan kaldıracak.

25 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olacak meydan düzenlemesi bölgenin çehresini değiştirirken, yerin altına yapılacak otopark, araç parkı sorununa yenilikçi bir çözümün anahtarı olacak. Bölgeye kazandırılacak otoparkın önemli bir ihtiyaca yanıt vereceğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediyemizle beraber birçok resmi kurum binalarının yer aldığı ve hemşehrilerimizin ziyaret ettiği bölgedeki en önemli sıkıntıların başında gelen otopark sorunu konusunda yapacağımız çalışmalar neticesinde, yeraltı katlı otoparkımızı ilçe sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X